Trots Talent Recreatie

In het Kort

Jij?

Maakt gemakkelijk contact met kinderen en ouders. Met jouw onuitputtelijke energie en humor enthousiasmeer je anderen. Je bent een frisse, representatieve verschijning en creatief denken is aan jou wel besteed. Hoezo negen tot vijf? Tijdens de vakanties ben je fulltime beschikbaar en daarbuiten 8 tot 24 uur per week in de weekenden.

Je hebt ervaring in het werken met kinderen en/of evenementen. Je bent sportief en ziet overal een uitdagend spel in. Een dansje doen voor of met de kids kun je super goed (of je doet net alsof). Knutselen, doe je (figuurlijk) met twee vingers in je neus.

Je kunt je plannen op papier krijgen en weet deze uit te leggen aan je collega’s en hen zo te inspireren. De Nederlandse taal beheers je uitstekend je kunt je in de Duitse taal verstaanbaar maken (of je wilt dit leren).

En wij?

Leggen alle sport en spelregels aan je uit, leren jou in een noodvaart alle dansjes, eigenschappen van onze mascotte 'Eeki' en andere werkzaamheden. Ga gezellig samen koken met je collega's of na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Plezier staat voorop en we organiseren leuke teamuitjes. Bij ons maak je vrienden voor het leven.

Je kan tijdens het seizoen en in de weekenden dan ook verblijven op onze camping, gezellig samen met andere collega's in een gaaf huis. Begin maart start je samen met alle collega's in het traingsweekend en eind oktober heb jij een seizoen vol herinneringen en ervaring op zak.

Niet onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 3.
21 jaar € 15,96
20 jaar € 13,56
19 jaar € 11,97
18 jaar € 11,17
17 jaar € 7,12
16 jaar € 6,28
15 jaar € 5,87

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met een teamoverleg. Heb je een gaaf idee voor een sportieve middag? Om 10:00 uur dans je de spieren lekker los en dan is het tijd voor creativiteit. We eten gezellig samen, een gezonde lunch die je met je collega's hebt gemaakt. 

Oké, nu even focus, want je gaat je voorbereiden op een evenement. Je wordt nog één keer gebriefd door je teamleider en hierna zorg je ervoor dat je samen met je collega’s en stagiaires een te gekke middag bezorgd aan onze gasten. Dit is echt jouw ding en je geniet met volle teugen! Een high five en moe maar voldaan aan het avondeten.

Morgen treden bekende artiesten op, dit nemen jullie nu alvast even door, zodat iedereen de volgende dag precies weet wat hij/zij moet doen. Snel je bord in de vaatwasser, want het 'Braziliaans Carnaval' staat voor de deur! Omkleden en dan gooi je de lambada er nog even in. OLÉ!

...En verrassend!

Van de Teamleider krijg je de vraag of je hem wilt helpen. Het doel is een dag bedenken waar alle campinggasten nog jaren over napraten. Een groot evenement, met een geweldig entertainment gehalte. Een budget is even niet belangrijk, een verrassend en creatief idee wel. Jij gaat enthousiast aan de slag en laat uiteindelijk je ambitieuze idee zien aan je teamleider en de campingmanager. Je idee is super en jij weet zeker dat het kan! Met de hulp van je collega’s creëer je zo een beleving die onze campinggast nooit meer vergeet.

Daarna draai jij natuurlijk nog een sportief programma in elkaar, leuk om vooral de jeugt van 12+ actief mee te laten doen. Ze kennen je inmiddels en staan te popelen om te starten. Honkbal, basketbal of een padel toernooi, jij zorgt voor de inschrijvingen en het goede verloop. En, natuurlijk sla je zelf ook even een balletje met één van de kids!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Stuur gewoon even een appje!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!