Trots Talent Recreatie

In het Kort

Jij?

Hebt natuurlijk overwicht en maakt gemakkelijk contact met kinderen en ouders. Met jouw onuitputtelijke energie inspireer je andere en met humor bluf jij je overal doorheen.
Je bent een frisse, representatieve verschijning. Creatief denken is aan jou wel besteed. Hoezo negen tot vijf? Tijdens de vakanties ben je fulltime beschikbaar en daarbuiten 8 -24 uur per week in de weekenden.
Je hebt ervaring in het werken met kinderen en/of evenementen. Een dansje doen voor of met de kids kun je super goed (of je doet net alsof). Knutselen, doe je (figuurlijk) met twee vingers in je neus. Je kunt je plannen op papier krijgen en weet deze uit te leggen aan je collega’s.
De Nederlandse taal beheers je uitstekend je kunt je in de Duitse taal verstaanbaar maken (of je hebt wil om het te leren).

En wij?

Leren jou natuurlijk in een noodvaart alle dansjes, eigenschappen van onze mascotte 'Ullie' en andere werkzaamheden. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken of leuke teamuitjes. Hier maak je vrienden voor het leven. Je kan tijdens het seizoen en de weekenden dan ook verblijven op onze camping, gezellig samen met je andere collega's. Begin maart start je samen met alle collega's in het traingsweekend, eind oktober heb jij een seizoen vol herinneringen en ervaring op zak.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €12,90 per uur of het all-in jeugdloon.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met een teamoverleg. Om 10:00 uur dans je de spieren lekker los met onze mascotte. Dan is het tijd voor Knutsel Kunst. Daarna een gezonde lunch die je samen met je collega's hebt gemaakt. 

Oké, nu even focus, want je gaat je voorbereiden op een evenement. Je wordt nog één keer gebriefd door je teamleider en hierna zorg je ervoor dat je samen met je collega’s en stagiaires een te gekke middag bezorgd aan onze gasten. Dit is echt jouw ding en je geniet met volle teugen! Een high five en moe maar voldaan aan het avondeten.

Morgen treden grootse artiesten op, dit nemen jullie nu alvast door, zodat iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. Dan je bord in de vaatwasser, want het 'Braziliaans Carnaval' staat voor de deur! Omkleden en samen met de mascotte gooi je de lambada er nog even in.

...En verrassend!

Van de Teamleider krijg je de vraag of je hem wilt helpen. Het doel is een dag bedenken waar alle campinggasten nog jaren over napraten. Een groot evenement, met een geweldig entertainment gehalte. Een budget is even niet belangrijk, een verrassend en creatief idee wel. Jij gaat enthousiast aan de slag en presenteert uiteindelijk je ambitieuze idee aan je teamleider en de campingmanager. Je idee is super en nog nooit gedaan. Maar jij weet zeker dat het kan! Met de hulp van je collega’s creëer je zo een beleving die onze campinggast nooit meer vergeet.

Daarna draai jij natuurlijk nog een sportief programma in elkaar, leuk om vooral de jeugt van 12+ actief mee te laten doen. Ze kennen je inmiddels en staan te popelen om te starten. Honkbal, basketbal of een padel toernooi, jij zorgt voor de inschrijvingen en het goede verloop.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

alexander

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!