Trots Talent Technische Dienst

In het Kort

Jij?

Hebt zin in een gave vakantiebaan! Ping! ''Receptie voor de technische dienst; wil je met startkabels naar P2 om mevrouw Hoek te helpen?'' Vandaag heb je portodienst en ga je er meteen op af. Je controleert tegelijkertijd of er nog genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Het belooft een mooie stranddag te worden.

Je helpt een gast bij de slagboom en wordt opgeroepen door Roy. "Wil je straks helpen de vrachtwagen met kamelen te begeleiden op het Speelveld voor het recreatieteam?" ''Serieus, hoor ik dit nu goed?!'' En jawel, er staat een echt circus op het Speelveld. Je neemt meteen een volle prullenbak mee en een stroomstoring op plaats 1130.

Weet je nog wat je eerste klus was van de receptie? Zo loopt je dag ongeveer. 😉 

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m november.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon van de Recreatie cao schaal 3.

21 jaar € 15,96
20 jaar € 13,56
19 jaar € 11,97
18 jaar € 11,17
17 jaar € 7,12
16 jaar € 6,28
15 jaar € 5,87

En flexibele werktijden? No problemo! Je werkt vooral in de weekenden en vakanties. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is in volle gang. Jouw dienst begint om 11 uur en je mag vandaag helpen met snoeien en maaien. Yes, dit is je favoriete klus! Samen met een 'Team Supporter' verzamelen jullie de spullen en hij helpt je op weg. Jij zorgt ervoor dat alle brandnetels weer gemaaid worden zodat de kinderen weer veilig kunnen spelen.

Daarna heb je nog even tijd over om te helpen met opbouwen voor het evenement van vanavond. Nog even je spullen opruimen en dan begint de keuzestress... fiets je naar het strand, naar huis, of blijf je gezellig nog even een drankje doen en luisteren naar de band?


...En verrassend!

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Uiteraard laat je de kampeerder weten dat het opgelost is. Ze vraagt meteen of je even wil kijken naar een mogelijk wespennest. Gelukkig, geen nest!

Je bent net klaar met het legen van de prullenbakken als jouw collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Frank van der Tuin,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!