Trots Talent Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Hebt vanaf maart 2023 zin in een leuke bijbaan in vakantie sfeer! Je bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier. Jij groet onze gasten in het Nederlands, kan je het ook in het Duits of Engels? Top!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 In deze leuke bijbaan kan jij je beschikbaarheid aangeven, tijdens de vakanties lekker veel werken en daarbuiten alleen een weekenddag bijvoorbeeld. Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We zorgen voor diverse  ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met jouw gezellige team zorg jij van 1 april t/m 31 oktober voor schone sanitairgebouwen.

Dagelijks starten met een kopje koffie.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:
16 jaar   € 5,18                19 jaar     € 8,29
17 jaar   € 5,87                20 jaar     € 9,68
18 jaar   € 6,91                21 jaar     € 13,81
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Langzaam ontwaakt de camping, dat vind jij een fijn moment. Jij wenst iedereen een 'goede morgen'. Gister heb jij het sanitair schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Vandaag onderhoud je dit uiteraard met de standaard schoonmaak ronde. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doen jullie het voor!

Jij bruist van de energie, zeker nu het hoogseizoen begonnen is. Het is hard werken maar doordat je constant op het terrein bent krijg je de vakantiesfeer volop mee.
Daarna zit jouw dienst erop. Tijd om nog even lekker naar het strand te gaan. Dat is het voordeel van een vroege dienst!

...En verrassend!

Het sanitair is schoon. Je bent bezig met het bijvullen van het toiletpapier als er een kindje naar je toe komt. Hij kan de weg terug naar zijn plaats niet meer vinden. Je stelt hem gerust en neemt contact op met je collega's van de receptie. Al snel weet je op welke plaats hij staat. Natuurlijk loop je even met hem mee. Gevonden, high 5! 🙌

Daarna nog even de andere gebouwen aanvullen. Je komt nog een kampeerder tegen en jullie hebben een leuk gesprek over de gezellige feestavond afgelopen weekend. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek kreeg jij gelukkig helemaal mee!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Frank van der Tuin,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!