Superster Schoonmaak (hoogseizoen)

In het Kort

Jij?

Bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier. Jij groet onze gasten in het Nederlands. Kan je het ook in het Duits of Engels? Top!

Ook zo prettig: je kan meteen beginnen! Tijdens het hoogseizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind augustus is het hoogseizoen voorbij en heb jij er een berg aan ervaring bij. Flexibele werktijden? No problemo👍 ! Jij geeft aan hoeveel je wilt werken en word flexibel ingeroosterd. Zo kan je jouw werkdag bijvoorbeeld combineren met een paar uurtjes naar het strand. Goeie combi toch?!’ Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We zorgen voor diverse  ontwikkelingsmogelijkheden. 👩🏻‍🎓 Samen met jouw gezellige team zorg jij van begin juli t/m eind september voor schone sanitairgebouwen. Niet geheel onbelangrijk... salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4).
16 jaar   € 5,91               19 jaar     € 9,45
17 jaar   € 6,69                20 jaar     € 11,03
18 jaar   € 7,87                21 jaar     € 15,00
                                        en ouder

Dagelijks starten met een kopje koffie ☕️.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Langzaam ontwaakt de camping, dat vind jij een fijn moment. Jij wenst iedereen een 'goede morgen'. Gister heb jij het sanitair schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Vandaag onderhoud jij dit uiteraard met de standaard schoonmaak ronde. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Daarna hebben jullie nog een leuk gesprek over de gezellige feestavond 🥳 afgelopen weekend. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek kreeg jij gelukkig helemaal mee!

...En verrassend!

Het sanitair is schoon. Je bent bezig met het bijvullen van het toiletpapier🧻 als er een kindje naar je toe komt. Hij kan de weg terug naar zijn plaats niet meer vinden. Je stelt hem gerust en neemt contact op met je collega's van de receptie. Al snel weet je op welke plaats hij staat. Natuurlijk loop je even met hem mee. Gevonden, high 5! 🙌

Via de portofoon vraagt de Superster Receptie of je naar een verstopping bij het 'Duinkonijn' wil gaan. Je springt op je fiets🚴‍♂️ en gaat er op af.
Daarna zit jouw dienst erop. Tijd om nog even lekker naar het strand te gaan. Dat is het voordeel van een vroege dienst!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Silvester Kuijl,
Stralend Voorbeeld Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Silvester

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!