Trots Talent Nachtdienst

In het Kort

Jij?

Zorg jij dat een gezellige avond voor de tent ⛺️ en een goede nacht rust samen gaan! Met het team zijn jullie in weekenden en vakanties tussen 20:30 uur en 06:00 uur actief zichtbaar. Onze jongvolwassen kampeerders weten je te vinden en jij weet hoe je ze aanspreekt en hun respect houdt. Door goed contact met alle gasten en samenwerking met de collega's bewaar jij 's nachts de rust, hierdoor zorg je voor blije gasten. Je woont in de buurt van Castricum en bent minimaal 21 jaar.

Ook onze Duitse gasten kunnen na een lange reis bij jou terecht, jij wijst ze met liefde de weg. Een BHV πŸ‘¨πŸ½‍πŸš’ calamiteit 's nachts handelen jullie als team af. Jij houdt het hoofd cool. Doordat jullie allemaal je BHV diploma via de camping hebben behaald, weet iedereen wat te doen. 

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van mei t/m september.

Ontwikkel jezelf πŸŽ“ op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens πŸŽ† niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris πŸ’Ά! Werken in de nacht betekent dat je een nachtdienst toeslag extra ontvangt van 20%. Je ontvangt een all-in salaris volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent exclusief de toeslag van 20%:
18 jaar   € 6,91   
19 jaar     € 8,29
 20 jaar     € 9,68
 21 jaar     € 13,81
 en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Nadat de overdracht bij de receptie is gedaan, gaan jullie naar buiten. De telefoon gaat, een stroomstoring ⚑️. Deze los jij met gemak op. Onderweg hoor je gebabbel uit het sanitair gebouw. Je gaat er op af en vraagt de jongeren naar het jeugdhonk te gaan. Uiteraard komen ze meteen in actie. Later klets je nog even met ze bij in het jeugdhonk.

De camping is rustig, de meeste kampeerders slapen. Jullie wachten nog even tot de jongeren terug zijn uit het dorp en ook zij rustig in hun caravan liggen. Dan zit de nacht er weer op, het was hard werken maar gezellig. Jij gaat lekker slapen en daarna nog even naar het strand!


...En verrassend!

Vandaag begin je de nachtdienst iets eerder. Je helpt bij 'Bakkum Vertelt'🎀 het is weer een groot succes! De laatste toegift is gegeven en de gasten vertrekken weer richting hun plaatsen. Jij zorgt dat dit soepel en rustig verloopt. Een kampeerder, die het laatste nummer nog eens uit volle borst zingt, ontvangt je applaus πŸ‘ met daarbij het verzoek om het volume te temperen. Je loopt nog even mee en onderweg praten jullie zachtjes over het succes van vanavond.

Het is een zwoele zomeravond, dat betekent dat veel kampeerders gezellig voor hun tent blijven zitten. Jullie maken verschillende rondes over het terrein en op een gastvrije manier wijs jij de kampeerders op hun volume.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Peter Ramp,
Excellence Camping Manager,
helpt je graag verder.
Peter Ramp.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!