Superster Schoonmaak Accommodaties

In het Kort

Jij?

Kijkt nu alvast voor een gave baan vanaf maart 2023! Met jouw oog voor detail zorg jij voor blije gasten. Jij hebt alles schoongemaakt en de bedden strak opgemaakt. Jij geniet van je eigen schone werk. Je bent niet vies van vuile klusjes en krijgt energie van schoonmaken.

Nadat jij klaar bent in de accommodatie is er geen vuiltje aan de lucht. Ook zorg jij voor een goede sfeer in het team en een leuke verrassing voor onze gasten, wanneer zij iets te vieren hebben.  Vanaf 1 maart 2023 kan jij onze collega zijn! Half november sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke parttime baan voornamelijk op maandag en vrijdag (van 9.00-15.00 uur).
Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €12,90 per uur of het jeugdloon.

Dagelijks starten met een kopje koffie.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, alle Duinrozen zijn bezet. Jij zorgt dat de accommodaties er weer spik en span uit zien in een korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden worden weer netjes opgemaakt.

Je bent net bezig met het dweilen van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

Vandaag maak jij samen met je collega’s Bakkums Hoeve schoon. De groepsaccommodatie was afgelopen midweek bezet en vanmiddag komt er weer een nieuwe familie met elkaar van de Hoeve genieten. Zij vieren een 30-jarig huwelijksfeest. Jij neemt de bovenverdieping voor je rekening. De bedden worden afgehaald, ramen open. Heerlijk die frisse lucht.

Nadat alles is afgestoft en stof gezogen, maak je de bedden weer op. De familie badkamer is ook weer helemaal schoon en fris. Met je collega zorg je nog voor een kleine versiering in de woonkamer. Een leuke extra verrassing die ze niet snel zullen vergeten.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Daan Sijpheer, Stralend Voorbeeld Receptie
helpt je graag verder.


Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!