Trots Talent Technische Dienst (stage)

In het Kort

Jij?

Jij vindt het fijn als de camping er tip top uit ziet! Door jouw interesse voor techniek, instalaties en onderhoud, weet jij je te ontwikkelen tot een alles kunner. Jij wordt vrolijk van blije gasten en zoekt altijd naar mogelijkheden om hun vakantiebeleving nog fijner te maken. Dit kan zijn door het oplossen van een stroomstoring, het wijzen van de weg naar het strand of gewoon even een praatje maken. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo! Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zijn trots om met jou samen te mogen werken! Dankzij onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Je ontvangt een stagevergoeding van €500,- per maand (o.b.v. 40 uur per week). Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega's. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons het gehele jaar door voor minimaal 10 weken. Je leert bij ons in een fijne en veilige omgeving alles over jouw vak. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag begint het hoogseizoen. Best spannend de drukke maanden die komen gaan. Maar samen met je collega's heb je de afgelopen weken gewerkt aan je leerdoelen om er voor te zorgen dat je zelfverzekerd klaar staat voor alle gasten die vandaag aankomen. Vandaag help jij met het goedzetten van een caravan. Je ontdekt een laaghangende tak die weg gehaald moet worden. Samen met praktijkopleider mag jij de tak afzagen. Dit is gelijk een mooie oefening voor je zaagdiploma, wat je volgende week natuurlijk gaat halen.

...En verrassend!

Vandaag begint 'Bakkum Vertelt'. Jij hebt afgelopen dagen ingezet tijdens het opbouwen zodat alles er feestelijk uitziet. Je helpt de foodtrucks met het aanleggen van stroom en water. Je helpt nog even je collega's van de horeca en het feest kan beginnen.

De muziek begint te spelen en er hangt meteen een goede sfeer. Tijdens dit leuke festival breng jij de artisten van de parkeerplaats naar het theater.  Morgen nog zo'n dag maar die heb jij vrij. Dus keuzestress, ga je naar huis of feest je op je vrije dag mee? Ik zou het wel weten!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Frank van der Tuin,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!