Trots Talent Technische Dienst (stage)

In het Kort

Jij?

Solliciteert nu alvast voor je volgende stage, komend najaar of volgende zomer?! Wij zien jou al helemaal stralen. Zorgt ervoor dat de camping er tip top uit ziet! Jij bent een gastheer/gastvrouw met technische kennis. Hiermee zorg je altijd voor blije gasten, of dit nu is door het oplossen van een stroomstoring of het wijzen van de weg. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen🐭 ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨

En wij?

Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Bij ons maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons het gehele jaar door voor minimaal 10 weken. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak. In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Dan deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag begint het hoogseizoen🏕. Jij mag assisteren bij de accommodaties. Samen met je collega zorg je dat de accommodaties in orde zijn voor de aankomende gasten. Daarna neem je de portodienst voor je rekening.

Je bent net klaar met het legen van de prullenbakken🗑 als je collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen☀️.


...En verrassend!

Vandaag begint 'Bakkum Vertelt'🎤. Jij hebt afgelopen dagen geholpen met het opbouwen zodat alles er feestelijk uitziet. Je helpt de foodtrucks met de voorzieningen die ze nog nodig hebben en dan kan het feest beginnen🎉.

De muziek🎶 begint te spelen en er hangt meteen een goede sfeer. Nog even je spullen opruimen en dan komt de keuzestress, blijf je gezellig bij de feestavond of neem je toch even een frisse duik in zee... 🏊🏼‍♂️

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Frank van der Tuin,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!