Superster Receptie

In het Kort

Jij?

Hebt het overzicht in de huiselijke receptie. Samen met de andere 'Supersterren' en 'Stralende Voorbeelden' zorg je dat onze 'Trotse Talenten' (stagiaires) tot bloei komen. Je verrast onze kampeerders met jouw gastvrijheid, kan dit dit ook in het Duits? Top! Zo niet dan leren wij het je natuurlijk graag.

Flexibele werktijden? No problemo! Computers en systemen, daar kan je goed mee omgaan. Uiteraard draag je bij aan een positief teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor 32 tot 38 uur. Vanaf maart kan jij onze nieuwe collega zijn. Tijdens het seizoen overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. 15 November sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.301,-   (op basis van 38 uur).
Uiteraard kijken we samen waar jouw talenten liggen en waarin jij wilt ontwikkelen! Wij helpen je met onze ervaring en met toffe trainingen in onze KDC-campus.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de eerste dag dat de seizoenplaatsen opgebouwd mogen worden. Yes, onze seizoenkampeerders staan te trappelen om het seizoen weer te beginnen. Het is toch weer een feestje veertienhonderd seizoenkampeerders mogen ontvangen. Gelukkig niet allemaal tegelijk, zo blijft er ook tijd over voor een praatje.

Een nieuwe stagiaire is nog wat onzeker in haar Duits, daar help jij natuurlijk graag bij. Jullie hebben afgelopen dagen al goed geoefend en je hoeft nu alleen nog maar een klein beetje bij te sturen. Zo zorg jij dat ook onze Duitse gasten netjes te woord worden gestaan in hun eigen taal.

 

...En verrassend!

Een jarige kampeerder! Jij verrast de gast met een Noest biertje en een leuke kaart. Proost! Dankzij jou voelt de gast zich helemaal jarig. Dit vergeten ze niet snel meer. Je vertelt ze nog even over de buitenbioscoop van vanavond, daar gaan ze zeker naar toe.

Daarna ga je weer richting de receptie om je collega af te lossen. Je komt precies op het goede moment. Er wordt een calamiteit gemeld. Jij bemant de receptie terwijl je collega de calamiteit afrondt. Goed teamwork! De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op! Samen nog gezellig een drankje op het strand? Prima plan...

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!