Superster Receptie

In het Kort

Jij?

Bent een receptionist die zelfverzekerd optreedt en je hebt het overzicht in onze grote, maar huiselijke receptie. Onze 6 balies en een backoffice vormen het decor van waaruit we het reilen en zeilen op de camping🏕️ coördineren. Samen met je andere collega's zorg je ervoor dat onze 'Trotse Talenten' (stagiaires) tot bloei komen. Je verrast onze kampeerders met jouw gastvrijheid. Kun je dit ook in het Duits? Top!

Flexibele werktijden? No problemo! Computers en systemen, daar kun je goed mee omgaan. De ontvangstruimte in de receptie en jouw administratie zijn even schoon. Dat is doen wat je belooft!En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Een leuke baan tijdens het kampeerseizoen vanaf 32 tot 38 uur. Jij overtreft met jouw collega's de verwachting van iedere gast. Uiteraard kijken we samen waar jouw talenten liggen en waarin jij wilt ontwikkelen!

Niet geheel onbelangrijk... Salaris💰 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5 op basis van 38 uur).

Ontwikkel jezelf op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens niet blijven steken in goede bedoelingen.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de eerste dag waarop de meivakantie🌞 begint. Het is aan jou om samen met je team 200 families op de camping te verwelkomen. Gelukkig niet allemaal tegelijk, zodat er ook tijd overblijft voor een praatje. Een gast komt een dag eerder aan dan verwacht aan en nu is zijn plaats nog niet vrij. Jij luistert goed en neemt de tijd. Je stelt de gast op zijn gemak en je gaat op zoek naar een geschikte oplossing.

Later is een nieuwe stagiaire is nog wat onzeker in haar Duits en daar help jij natuurlijk graag bij. Jullie hebben de afgelopen dagen al goed geoefend, en nu hoef je alleen nog maar een klein beetje bij te sturen. Zo zorg jij ervoor dat ook onze Duitse gasten netjes te woord worden gestaan in hun eigen taal.

 

...En verrassend!

Pasen! Jij verrast de gast met een paar mooie bloemen en een leuke kaart. Proost! Dankzij jou voelt de gast zich helemaal welkom. Dit vergeten ze niet snel meer. Je vertelt ze nog even over waar ze het beste naar het strand🏖️ kunnen, daar gaan ze zeker naar toe.

Denk je nu: dat is allemaal toch veel te veel? Bakkum is inderdaad veel, maar we hebben een inwerkprogramma ontwikkeld waarin we alles stap voor stap met je doornemen. Rustig inkomen dus! Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid; het blijft een informele receptie. 😉

De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op!

De camping sluit in november, maar de werkzaamheden gaan door voor het nieuwe jaar. Heb jij een te gek seizoen gehad en zien wij het ook zitten, dan kun je in de winter ook aan de slag.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!