Superster Receptie

In het Kort

Jij?

Hebt het overzicht in de huiselijke receptie. Samen met de andere 'Supersterren' en 'Stralende Voorbeelden' zorg je dat onze 'Trotse Talenten' (stagiaires) tot bloei🌺 komen. Je verrast onze kampeerders met jouw gastvrijheid. Door je goede kennis van de Duitse taal weet je ook onze Duitse kampeerders te charmeren. Jij hebt alles op de rit! Dat is doen wat je belooft!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Computers en systemen, daar kan je goed mee omgaan. Heb je ook verstand van Social Media? Handig!! Uiteraard draag je bij aan een positief teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor 32 uur. Vanaf 16 maart kan jij onze nieuwe collega zijn. Tijdens het seizoen (maart t/m half november) overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. 20 November sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij. Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.111,-   (op basis van 38 uur).

Ontwikkel jezelf 🎓op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de eerste dag dat de seizoenplaatsen opgebouwd mogen worden. Yes, onze seizoenkampeerders staan te trappelen om het seizoen weer te beginnen. Het is toch weer een feestje 🎉veertienhonderd seizoenkampeerders mogen ontvangen. Gelukkig niet allemaal tegelijk, zo blijft er ook tijd over voor een praatje.

Een nieuwe stagiaire is nog wat onzeker in haar Duits, daar help jij natuurlijk graag bij. Jullie hebben afgelopen dagen al goed geoefend🎓 en je hoeft nu alleen nog maar een klein beetje bij te sturen. Zo zorg jij dat ook onze Duitse gasten netjes te woord worden gestaan in hun eigen taal.

 

...En verrassend!

Een jarige kampeerder! Jij verrast de gast met een Noest biertje🍺 en een leuke kaart. Proost! Dankzij jou voelt de gast zich helemaal jarig. Dit vergeten ze niet snel meer. Je vertelt ze nog even over de buitenbioscoop van vanavond, daar gaan ze zeker naar toe.

Daarna ga je weer richting de receptie om je collega af te lossen. Je komt precies op het goede moment. Er wordt een calamiteit⛑ gemeld. Jij bemant de receptie terwijl je collega de calamiteit afrondt. Goed teamwork! 💪De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op! Samen nog gezellig een drankje 🍸op het strand? Prima plan...

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!
Welke plaat wil jij horen op het eindfeest in november?
MIJN GEGEVENS:
Na het versturen van het formulier ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je sollicitatie.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Terug naar info ▲