Trots Talent Receptie (stage)

In het Kort

Jij?

Vindt het te gek om je gasten te verrassen. Als ze bij jou aan de balie komen vergeet je even dat je stagiaire bent. Je bent namelijk zo enthousiast over de accommodatie waar je de gast in gaat checken! Je vertelt daarbij ook nog even hoe leuk het evenement van komende zaterdag is. "Daar moet u zeker een kijkje gaan nemen!" 
Je enthousiastme en motivatie valt op want je praktijkopleider geeft je complimenten.

En wij?

Dankzij onze ervaring en passie krijg je een leerzame, leuke en verrassende stage bij het drievoudig winnende 'Beste leerbedrijf van Nederland' 🏆. Je ontvangt een stagevergoeding van €500,- per maand (op basis van 40 uur per week). Tijdens je stage kun je gratis verblijven op de camping en gezellig samen koken met je collega's. Na het werk kun je nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Je kunt bij ons stage lopen vanaf 1 juli voor minimaal 10 weken. Je leert bij ons in een fijne en veilige omgeving alles over jouw vak. Samen zorgen we ervoor dat jouw talenten naar boven komen en dat jij kunt schitteren!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag jij je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen.

Yes, jij mag een ronde over het terrein om de nieuwe gasten op het terrein in te checken. Lekker even een frisse neus voordat je achter de balie gaat.


...En verrassend!

Vandaag is het de aankomstdag voor het Pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. In een speciaal neergezette kraam mag jij buiten de gasten ontvangen, met dit weer zeker geen straf. Er staat lekker koud water met verschillende smaakjes voor de kampeerders. Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer.

Een kampeerder wil graag meer informatie over de excursie van morgen. Toevallig heb jij de excursie vorige week gedaan, je vertelt er alles over.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Daan Sijpheer, Team Supporter Receptie
helpt je graag verder.


Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!