Trots Talent Receptie (stage)

In het Kort

Jij?

Solliciteert nu alvast voor je stage in 2022! Wij zien jou al helemaal stralen. Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen door verrassende telefoongesprekken📞 en correcte mailbeantwoording. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom. Duitse of Nederlandse gasten, jij staat iedereen probleemloos te woord. Jij bent bereid hard te werken voor het ultieme vakantiegevoel van onze gasten!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij bent handig met computers en systemen. Uiteraard draag je bij aan een positief Teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!

En wij?

Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Bij ons maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons vanaf maart voor minimaal 10 weken. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak. In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Dan deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft✍️ de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag jij je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen.

Yes, jij mag een ronde over het terrein 🏕 om de Bakkummer Courant op te hangen. Lekker even een frisse neus voordat je achter de balie gaat.


...En verrassend!

Vandaag is het de aankomstdag voor het Pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. In een speciaal neergezette kraam mag jij buiten de gasten ontvangen, met dit weer zeker geen straf. Er staat lekker koud water met verschillende smaakjes 🍈 voor de kampeerders. Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer.

Een kampeerder wil graag meer informatie over de excursie van morgen. Toevallig heb jij de excursie vorige week gedaan, je vertelt er alles over.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Daan Sijpheer, Stralend Voorbeeld Receptie
helpt je graag verder.


Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!