Trotse Teamleider Bakkum Bites

In het Kort

Jij?

Hebt zin om samen met een fantastisch team Bakkum Bites te runnen! 🧡 Je begeleidt het gezellige, hardwerkende team en stuurt proactief op de budgetten die afgegeven zijn voor zowel personeel als inkoop. Je bewaakt de processen en de voorraad is bij jou in goede handen. Aanpassing in het rooster? Geen probleem, jij past het aan en zorgt hiermee voor een compleet team.

Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel, maar met vrijheid voor eigen initiatief. Jij durft stappen te nemen en dingen te organiseren die zorgen voor meer bezoek of een betere beoordeling! Samen met het team zorg jij voor blije gasten en daarvoor trek je alles uit de kast.

Ervaren medewerkers kunnen bij ons hun diploma 'Sociale Hygiene' halen. Jij zorgt daarmee voor een nette en schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

 

En wij?

Zoeken een horeca-topper met leidinggevende ambities en capaciteiten die het helemaal ziet zitten om van Bakkum Bites een groot succes te maken en het team professioneel weet te begeleiden. ☕ Een unieke kans! Zie het als je eigen horeca zaak, een avontuur waar jij als Trotse Teamleider vol energie en creativiteit in kan duiken en waar jij eindverantwoordelijk bent.

Bij KDC zorgen we voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een uitdagende baan voor minimaal 24 en maximaal 38 uur, in de periode van maart t/m november, met uitzicht op een vast dienstverband.

Geen zin in nachtwerk? Dat is mooi! Bakkum Bites heeft gunstige openingstijden met ruimte voor flexibiliteit. Eindtijden variëren van 20.30 uur met af en toe een evenement tot 22.30 uur. En ook niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 7/8, afhankelijk van kennis en ervaring).

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Om 12 uur gaan we open! Alles staat klaar, is netjes en schoon, zowel binnen als buiten. ☀️ Het is prachtig weer en vol op de camping dus je past het rooster aan in ons systeem, waardoor het helemaal aansluit op de verwachte drukte.

Je team arriveert en je spreekt de dag door zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen in het restaurant, bij de takeaway en op het terras. Ah, daar is de sollicitant al die graag bij jou aan de slag wil deze zomer. Dit is een perfecte kandidaat, je meldt hem meteen aan via het personeelsprogramma.

De dag loopt op zijn einde. 🍷 Jij zorgt dat iedereen afsluit volgens de geldende procedures. Jullie doen nog even samen een drankje, dan kunnen jullie evalueren en de dag gezellig afsluiten!

...En verrassend!

Morgen is het tijd voor livemuziek bij Bakkum Bites, dat is altijd gezellig! Je vraagt een medewerker iets ervoor op de social media te zetten. 🌷 Het zomerse weer inspireert je en je brainstormt over een nieuw evenement. Wat bieden we, hoe zetten we het team in en wat is er allemaal nodig qua inkopen?

Je schakelt geregeld met o.a. de camping manager en afdeling marketing om verbeteringen uit te voeren, zowel in concept als operationeel. ⛺ Ook overleg je op regelmatige basis met de teamleiders van de andere twee horeca locaties op onze campings. Bijvoorbeeld over de resultaten en de gastbeoordelingen. Je helpt en inspireert elkaar.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Peter Ramp,
Trotse Camping Manager,
helpt je graag verder.
peterr

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!