Team Supporter Horeca

In het Kort

Jij?

Bent de rechterhand van de Trotse Teamleider Bakkum Bites. Je stuurt het team aan tijdens jouw dienst. Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Samen met het team zorg jij voor blije gasten en de lekkerste gerechten uit onze keuken.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee.  Je ziet werk en komt in actie. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

 

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor de periode van maart t/m oktober.
Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 5 vanaf €2324,- of schaal 6 vanaf € 2503,- (op basis van 38 uur) maar is afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding. Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Hoeveel uur per week jij werkt? Dat kunnen we bespreken tijdens onze kennismaking!
Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag weer een nieuwe dag! Om 12 uur gaan we open. Het is prachtig weer en je past het rooster aan in ons geautomatiseerde systeem waardoor het helemaal aansluit op de verwachte drukte. Je hebt een afspraak met een gast om de details te bespreken over de borrel die zij wil organiseren op jouw terras. Je team arriveert en je spreekt de dag door zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen.

...En verrassend!

Vandaag is ook de 'Bakkum Bar' open. Super leuk, een dienst in deze bar betekend nog meer meegenieten van het evenement in het buiten theater 'de Pan'.
Jij loopt heen en weer tussen de 'Bakkum Bar' en 'Bakkum Bites'. Ook bij Bakkum Bites hangt een goede sfeer. Er zijn veel kampeerders voor de take away maar ook in de gezellige lounche hoekjes is het druk.

De dag loopt op zijn einde. Jij zorgt dat je team afsluit volgens de geldende procedures. Nog even samen een drankje waarbij je de dag evalueert en gezellig afsluit.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Jimmy Hillebrand,
Trotse Teamleider Bakkum Bites,
helpt je graag verder.
Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!