Superster Bakkum Bites

In het Kort

Jij?

Bent vanaf het begin bij ons nieuwe horeca concept! Vanuit het pop-up restaurant of de evenementen bar help jij iedere gast met een glimlach. Jij zorgt voor lekkere hapjes en drankjes.Samen met het team zorg jij ervoor dat gasten verrast worden door jullie gastvrijheid. Jij houdt van een schone en georganiseerde werkplek.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan in vakantiesfeer.
Niet onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4)
16 jaar   € 6,13                19 jaar     € 9,81
17 jaar   € 6,95                20 jaar     € 11,44
18 jaar   € 8,17                21 jaar     € 15,56
                                        en ouder

Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Deze zomer ontvang jij onze gasten in een heus pop-up festival sfeertje, met alles erop en er aan. Je verrast onze gasten met een heerlijke take away om op eten bij hun kampeerplek of laat ze plaatsnemen in een van de loungehoekjes.

Samen met je collega's begin je met de voorbereidingen. Met een goede instructie kun je zelfstandig de bar, keuken en ons terras helemaal klaar maken voor een gezellige dag met veel gasten. Citroentjes snijden, frisdrank aanvullen, kussens op het terras, alle ingrediënten voor de borrelhapjes en salades klaarzetten. Jij bent er klaar voor!


...En verrassend!

Vandaag sta jij in de 'Bakkum Bar', super leuk want zo kan je tijdens het harde werken meegenieten van het evenement in het buiten theater 'de Pan'.
Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. De muziek begint te spelen, de gasten genieten van het optreden, voor jullie een mooi moment om een praatje met de gast te maken.
Pauze, dat betekend dat het jullie tijd is om te shinen! Ondanks de vele bestellingen houdt jij het hoofd cool en met een grote glimlach help jij de gasten.  Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten, daar krijg je energie van!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Jimmy Hillebrand,
Trotse Teamleider Bakkum Bites,
helpt je graag verder.
Jimmie Hillebrand .png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!