Stralend Voorbeeld Knoest

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten. Als leidinggevende gastheer/vrouw doe je niet anders. Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Je hebt een diploma Sociale Hygiëne en BHV (of bent bereid deze te halen). Je bent 21 jaar of ouder, zodat deze diploma's behaald kunnen worden.

Je start op en sluit af, stuurt collega’s aan, doet zelfstandig inkopen volgens de richtlijnen en past het rooster aan waar nodig. Maar waar je echt in uitblinkt, is jouw verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht. Samen met je collega’s weet je van Knoest een restaurant te maken waar iedereen keer op keer terugkomt. Je bent met recht een Stralend Voorbeeld! 🤩

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan of parttime baan voor de periode van maart t/m oktober. Niet geheel onbelangrijk... salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.169,-  (op basis van 38 uur). Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag heb jij de leiding. Je zorgt dat je collega’s weten wat ze moeten doen en zorgt er samen voor dat Knoest er helemaal tiptop bij ligt. Het is mooi weer ☀, de kussens van het terras kunnen meteen naar buiten.

Daarna begin je samen met je collega's met de voorbereidingen in de bar en keuken. Gezellig, daar zijn de eerste gasten! 😄 De camping staat vol, dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's.

...En verrassend!

Vandaag is er een Muziekevent op Camping Geversduin. Je hebt van te voren al meegeholpen met de organisatie van deze dag. Top dat je uitgerekend vandaag ook werkt! 

De muziek begint en de sfeer is meteen goed. Wat een energie krijg je hiervan! Die heb je ook hard nodig, want het is natuurlijk extra druk bij Knoest. En niet in de laatste plaats vanwege de buitenbar 🍹 die speciaal voor borrelpop op het terras staat. Vandaag hou jij een oogje in het zeil, zodat alle afdelingen lekker kunnen werken en weer veel gasten blij maken!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Jimmy Hillebrand,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.
Jimmie Hillebrand .png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!